Is het tijd om weer eens een likje verf op de muren te verven of moet er een nieuwe vloer komen? Soms heb je even geen tijd of de kennis om dit zelf te doen en daarom bent u bij Powerklus op het juiste adres. Wij staan voor u klaar om al uw klussen in en om het huis te doen.

Heeft u nog vragen? Hieronder zijn de meest voorkomende al vast voor u beantwoord.

Aan welke kwaliteit voldoet het opgeleverde werk?

De kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats, wij leveren een kwalitatief hoogstaand product en gebruiken zoveel mogelijk duurzaam merkmateriaal, zodat u lang plezier van ons werk zult hebben.

Brengt u voorrijkosten in rekening?

Woont u binnen een straal van 30 km? Dan zijn de voorrijkosten geheel voor onze rekening.

Wat zijn de tarieven van Powerklus?

Wij kunnen u een tarief per uur, per dag of dagdeel aanbieden, maar kunnen ook een totaalprijs maken inclusief of exclusief gebruikte materialen. Het is dus aan u, waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij zijn flexibel, ook hier in.

Doet Powerklus alle werkzaamheden zelf?

Meestal wel maar als het gaat om bepaalde klussen waarvoor wij voor een bepaald onderdeel van de werkzaamheden niet het benodigde vakmanschap zelf in huis hebben, kunnen wij de opdracht geheel of gedeeltelijk uitbesteden.

Wat staat er allemaal in de offerte omschreven?

Allereerst het uit te voeren werk, heel duidelijk omschreven wat er precies uitgevoerd zal worden, wanneer het uitgevoerd kan worden, wat het gaat kosten en ook een belangrijk punt, wat is er bij de prijs inbegrepen en wat niet. Oftewel, geen verrassingen achteraf.

Komt u altijd langs voordat u een offerte uitbrengt?

Heel vaak wel, wij kunnen u immers beter adviseren als we de situatie ter plaatse gezien hebben.

Kunnen wij zelf voor de materialen zorgen?

Geen punt, mits het materialen van goede kwaliteit zijn want wij gaan immers altijd voor een perfect eindresultaat.

Waarom zou ik kiezen voor een klein bedrijf?

Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf wordt het werk altijd door dezelfde persoon uitgevoerd waar ook de afspraken mee gemaakt zijn. Na oplevering komt wederom dezelfde persoon om waar nodig nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit ten goede. Bovendien is het goedkoper.

Doet Powerklus ook de wat grotere verbouwingen en renovaties?

Ja, voor de grote klussen kunnen wij een klusploeg met diverse vakmensen samenstellen, zodat wij uw hele huis onder handen kunnen nemen, o.a. deuren en plafonds vervangen, binnenmuren verwijderen of verplaatsen, badkamers en toiletten maken, wand en vloer, tegelwerk, zolders aftimmeren en isoleren, stucwerk, behangen, schilderen en laminaat leggen.